Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

mögöttes szándék

abstand

abstand

Szerencsés nyugdíjasok

2018. október 14. - abstand

BG barátommal találtunk rá egyik este egy eléggé megbotránkoztató jelenségre a Facebookon. A webhely a Szerencse Hozó névre hallgat, és 37 025 követővel rendelkezik, ami nagyobb embertömeg, mint szeretett szülővárosom, Baja lakossága. Az oldal osztályzata az öt jegyű skálán jelenleg 2,7-re áll 72 Facebook felhasználó véleménye alapján. Vizsgáljuk meg, milyen tartalomszolgáltatással érte el a Szerencse Hozó ezt a népszerűséget, és hogy valóban aktív követőkkel rendelkezik-e az oldal.

Nos a Szerencse Hozó példának okáért ezt a képet töltötte fel tegnap:

418 kibaszott megosztás baszki. 418. Érted? Ne de várjunk csak! Van itt 63 hozzászólás is. Nézzük csak meg:

 

Árpádnéék meg vannak róla győződve, hogy biztosra kell menni a szerencséért, ezért minden egyes kibaszott kép alá odaírják, hogy osztva. Geci szürreális az egész. Sikítottunk a röhögéstől BG-vel mikor ezt először megláttuk, de ez csak egy kép, kedves olvasó. Mert van még. Ó, de mennyire, hogy van. Nézzük meg a ki-bebaszott kéményseprős Buddha esetét:

590 kurva megosztás gyerekek. A kéményseprős Buddhára. Ez alatt nagyjából 90 kibaszott "osztva" komment szerepel. 

Na de biztosan kíváncsiak vagytok a további bejegyzéstípusokra. Nézzük meg, hogy a Szerencse Hozó milyen cikkekkel(!!!) foglalkozik:

A link a Szerencse Hozó hivatalos honlapjára kalauzol minket, hogy megtudhassuk Dávidka halálának több, mint felháborító okát. De ennél még sokkal többet is!

A Szerencse Hozó demográfiáját úgy lehetne meghatározni, mint geci sok nyugger, és még több nyugger. Nagyon kemény. Mivel nem szeretnék személyiségi jogokat sérteni, sajnos ezt nem áll módomban megmutatni. De mondhatni nagyon vicces és szomorú egyszerre. 

Mindenkinek ajánlom megtekintésre a https://www.facebook.com/Szerencse-hoz%C3%B3-142884183003381/ oldalt. Már csak az olyan finomságokért, hogy a húszasokat ábrázoló, "OSZD MEG ÉS HATALMAS SZERENCSE ÉR OKTÓBERBEN" feliratú kép 1613 megosztásának összehasonlítása a következővel: 

1136 megosztás. Viszont itt már nem csak "osztva" van a kommentmezőn hanem "Ámen" is.

Nem is igazán tudom, mit is mondhatnék még. A probléma abból adódik annyira abszurd az számomra az egész, hogy nem is nagyon tudom kifejezni a borzasztó szorongásomat amit ez az élmény okozott. Talán csak a végére annyit, hogy a szerencsehozót egybe írjuk. Faszomat már.

KM

A bejegyzés trackback címe:

https://abstand.blog.hu/api/trackback/id/tr1014300727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása