Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

mögöttes szándék

abstand

abstand

Hétfő reggel

2019. január 14. - élnicsakkell

Értetlenül állok azelőtt, hogy mégis mekkora spektrumot lefed a Nemzeti Együttműködés Rendszere. Nem a vagyonra vagy hatalomra vagy médiabirodalomra gondolok itt, bár gondolhatnék arra is. A szavazóbázis az és annak sokszínűsége, ami meglep.

 A minap nézelődtem egy Fidesz-es keménymag csoportban és rátaláltam egy posztra, mely szerint Fekete-Győr András egy az ATV-ben tett nyilatkozata szerint Orbán Viktort teszi felelőssé azért, hogy az egyik decemberi tüntetésen füstbombát dobott a rendőrsorfal irányába. Ez nyilvánvaló ostobaság és továbbra is a békés ellenállás mellet vagyok/vagyunk; bármilyen erőszakos ellenzéki megnyilvánulás kontraproduktív. De maradjunk az állításnál, melyet egy csoporttag hozott fel és alatta elindult a komment-buborék. A csoport általánosan olyan kommentmezőkből áll, ahol Bayer Zsolt szelleme lebeg: mindenki, aki ellenzéki vagy más véleményen van, az féreg, patkány, X-bérenc és annak, aki nem azonos módon gondolkodik, a legjobb esetben is maradandó sérüléseket kíván az egyszeri csoporttag, rosszabb esetben pedig halált. Ilyen hozzászólásban tette fel a kérdést egy férfi, mégpedig, hogy „Nem érhetné ezt a Soros-ügynököt baleset?” Alap komment, de gondoltam rákérdezek hogy mire alapozza a állítását, az általános jelenlétét a soros ügynököknek és hogy mi szüksége van egyáltalán ügynökökre Soros Györgynek. A következő válasz érkezett: „Kedves Gy.! Összetett amit kérdeztél az első lépés a Kalerghi terv egy új világrend felépitése a Nemzet Államok megszüntetése ehez ügynökök kellenek akik a belsőrendet bomlaszák az embereket lázitják lásd Ukrajna állforadalmak kirobbantása! Demokráciát szinlelve politikusokat bírókat vesznek meg a cél rohasztani a rendszert! Ez a Szabad kömuves szervezetek jótékonysági szervezeteknek álcázva! Az emberek elhiszik több politikus is páholytag külön juttatásokkal Gyuri bá csak karmester zenekar az EU. katonai erő a menekültek álcázott katonák sőt a nök is kiképzést kaptak teror támadások elkövetésére!

(A Kalergi-tervről Szaniszló mestertől lehet első kézből informálódni)

Sokkoló a tudat, hogy a FIDESZ milyen sok féle embert képes megszólítani. Itt van a példa nyomán evidens konteo hívők bázisa, akik új világrendről vizionálnak és rettegnek a zsidó-szabadkőműves-összeesküvő-gyíkember-entitásoktól. Ami meglepőbb, hogy a valódi keresztények és keresztény-demokraták bár szöges ellentétét képezik az imént említett kasztnak, mégis X-et húznak a fiatal demokraták mellé. Aztán, csak hogy a felsorolás teljes legyen, a Trianon-sérültek, akik sajnosnem állnak messze a konteo-hívők táborától, 2006-sérültek akik a metoo-zók voltak a metoo-zók előtt és minden mondatuk úgy kezdődik hogy „Bezzeg…” vagy „De hát ők is…” és végül a szabadságharcosok, akik talán számomra a legérthetetlenebb tábort képezik: szar a rendszer, nem tetszik a harmadik kétharmad és alapvetően Orbán is rohadjon meg, DE!, migránsok kint maradtak, hála nekem, aki Orbánra szavazott. „Megvívtam a magam Nándorfehérvárát, a szavazófülke volt az én végváram, a fotelem és a közmédia a barakkom, tollam a kardom, és látod, 2019.04.09-én, minden migráns eltakarodott a kerítés tövéből.” És a gyalázkodó és/vagy uszító cikkek is az ORIGO-ról.

További aggályom még, hogy a véleménybuborékokból abszolút kiveszett a humánum. Míg az ellenzéki szalonokban mások egzisztenciájának ellehetetlenítése a dívik, addig a kormánypárti körökben a szóban történő fizikai fenyegetés, a HALJÁLMEG-retorika és a legkeményebb megtorlás vágya dívik azokra nézve, akiknek a véleménye, viselkedése nem tetszik. Kérem… emberek vagyunk.

(Két megjegyzés:

    Ez az írás továbbra is a NER ellen irányul. Nem cél személyükben minősíteni a FIDESZ szavazókat és nem is teszem, ez ne legyen félreértés.

    Az ellenzék nem kínál jelenleg valós alternatívát és a jelek szerint jó ideig nem is fog. Cél a közbeszéd és a valós, érdemi viták, diskurzusok, beszélgetések hangsúlyozása és a kilépés a véleménybuborékból.)

LGy

A bejegyzés trackback címe:

https://abstand.blog.hu/api/trackback/id/tr3114562656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása